Automagic

Ceramic Magic

24,40
Cena z DDV

Na izbiro:  3,8L  = 54,90€

                  1L = 24,40€

Ceramic Magic ™ je visoko hidrofoben  SI02 keramični sprej  za uporabo na zunanjih barvanih površinah. Je enostaven za uporabo. Zagotavlja zaščito in dolgotrajen sijaj zunanjih barvanih površin. Neabraziven. Enostaven za uporabo; samo nanesite majhno količino na površino, obrišite in drgnite do visokega sijaja.

NAVODILA: Izdelek dobro pretresite. Vozilo mora biti hladno, pravilno očiščeno in brez površinskih nečistoč. Delajte po en kos naenkrat (velike površine  je treba narediti v odsekih 30x30cm) Majhno količino izdelka razpršite na površino. Razmažite po pobarvani površini. Pustite, da rahlo zardi, nato pa z drugo, čisto, suho brisačo obrišite do visokega sijaja. OPOMBA: Meglica bo minimalna, saj je ta izdelek razpršilna keramika, ne tradicionalni razpršilec iz polimera ali karnaube. Da se izognete madežem, ne dovolite, da se izdelek posuši na površini. Ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi. Uporabite le majhno količino izdelka. Nasvet: Če imate madež, ga obrišite z rahlo vlažno brisačo.

Ni nevarna snov v skladu z GHS. Embalažo zavrzite v skladu z lokalnimi predpisi. Za več informacij poglejte varnostni list.

Varnostna opozorila

© 2022 Puki d.o.o. | Pogoji poslovanja | Dostava | Piškotki