JUB

JUB JUPOL LATEX MAT BELI 15 L

108,40
Cena z DDV

Visoko pralna barva za dekorativno zaščito sten in površin, ki se pogosto čistijo z dezinfekcijskimi sredstvi in običajnimi detergenti. Primerna za domove za starostnike, hotele, bolnišnice, šole, vrtce in prostore z višjo verjetnostjo pojava kondenza. Količina: 15 l.

  • Pralna barva.
  • Za zahtevne površine.
  • Odlična pokrivnost.

JUPOL Latex matt je okolju prijazna barva, ki je zaradi visoke pralnosti primerna za dekorativno zaščito sten in drugih površin v hotelih, vrtcih, industrijskih objektih, bolnišnicah in šolah; povsod, kjer se pogosto čisti z dezinfekcijskimi sredstvi in običajnimi detergenti. Njena uporaba je priporočljiva tudi v kuhinjah, kopalniških in sanitarnih prostorih, kjer obstaja višja verjetnost pojava kondenza.

Visoka odpornost;

Barva JUPOL Latex mat je visoko odporna na mokro drgnjenje in dobro odporna proti obrabi. Ko se barva posuši, je film gladek in ima svilnato mat videz. Barva je enostavna za nanašanje in ima izjemno nizko vsebnost lahko hlapnih organskih snovi, njena proizvodnja pa poteka pod stalnim nadzorom TÜV SÜD Industrie Service GmbH, München.

Številne vrste podlag

Barvo se lahko nanaša na različne podlage, kot so papirnate in reliefne tapete, mavčnokartonske in vlaknenocementne plošče, neometan beton, fine omete vseh vrst in iverice. Barva je primerna tudi za nanos na dobro oprijete podlage in na mokro drgnjenje odporne disperzijske premaze.

Varnostna opozorila

© 2022 Puki d.o.o. | Pogoji poslovanja | Dostava | Piškotki